fredag, maj 18, 2007

Boktips

Idag lämnar jag storstan för landet. Ska hem till föräldrarna över helgen. Ska träffa några kompisar och förhoppningsvis åka & titta på soffan mina föräldrar ska köpa till mitt inredningsprojekt hemma hos dem. Har inte kommit någonstans för att den jäkla soffan inte levererats till butiken.

Tänkte tipsa om två verkligt tjejiga böcker inför helgen. Har inte läst dem själv än men kommer att göra det så fort jag läst ut boken jag håller på med.

Nygifta tjejer i New York lägger ner nästan lika mycket jobb på att bli av med sina män som de en gång gjorde för att fånga dem.Lauren Blount är mycket rik, mycket ung, mycket söt och mycket nyskild. Sylvie Mortimer har just gift sig med sin drömkille men finner sig ensam igen när han kallas hem under andra dagen av deras mexikanska bröllopsresa. Lauren tar sig an Sylvie och introducerar henne i sin värld som består av extremt rika, partysugna singlar.


Becky Bloomwood utvidgar sitt territorium! Hon och Luke och alla kreditkorten är på väg över Atlanten till en adress i New York som hennes fordringsägare inte känner till. Med Fifth Avenues alla möjligheter inom räckhåll köper hon hela staden. Men till vilket pris? Författaren skildrar en hjältinna som reser sig varje gång hon trillar dit. Rebeccas fantasifulla knep för att betala tillbaka sina skulder är både avväpnande och desperata. Hennes bekännelser är världens bästa kick när allting (ekonomin) hänger på en tråd. Kommer Becky att kunna leva upp till sitt nya motto: Köp bara det du verkligen behöver?

Ha en bra helg!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för tipset! Ska bli kul att plöja igenom dem... Behövs lite boktips!