måndag, december 29, 2008

Hemmakontor

Vi har bott i denna lägenhet i ca 2 år. Meningen var att vi bara skulle "mellanlanda" här på väg till nästa. Men vi har blivit kvar, vilket beror dels på bekvämlighet och dels på att vi skulle fundera på vad vi faktiskt vill göra de kommande åren; studera eller jobba.
En del saker har därför blivit gjorda halvt om halvt som att vi tex. inte direkt fått upp några tavlor på väggarna. Det hänger några sporadiskt runt om i lägenheten men inget mera genomtänkt.
En annan lite större sak är då extrarummet. Det har hela tiden varit tänkt som ett gästrum/arbetsrum. Men eftersom vi bara skulle bli här ett tag så blev det ett rum där vi slängde in allt vi inte ville ha i resten lägenheten men ändå tillräckligt nära till hands då källaren var lite väl långt borta.
I två omgångar har vi börjat ta tag i att skapa ett arbetsrum men när något annat kommit i vägen har engagemanget försvunnit. Idag fick vi äntligen köpt ett nytt skrivbord och en stolJysk. Vi kommer att komplettera med ett skåp längre fram och så ska det införskaffas en ny arbetslampa, lite tavlor och annat smått och gott.


(Källa: Bilder från Google)

Inga kommentarer: